Residència La Tardor

C/Pintor Galwey 1 - 17800 Olot
Veure Direcció
Tel: 972 26 05 40
Mòbil: 616 286 675
info@latardor.com

Servei de metge i infermeria

El metge i la infermera s’encarreguen de l’atenció sanitària dels residents. S’encarreguen de tota la coordinació i supervisió en referència a temes de salut: revisió dels residents, control de medicació, control de patologies, tramitació de receptes i gestió de visites mèdiques externes i hospitalització.

Servei d’auxiliars 24 hores 365 dies

Ampli equip d'auxiliars especialitzades en geriatria i amb vocació per a la seva tasca. Atenció individualitzada en les activitats bàsiques de la vida diària.

L'equip realitza una valoració integral i un seguiment periòdic de les capacitats del resident per poder establir un pla de seguiment personalitzat i adaptat.

Vídeo auxiliars en geriatria Premis ACRA - Televisió de Catalunya (18 de novembre de 2016)

Fisioteràpia i rehabilitació

A través de la fisioteràpia es promou l'activitat i benestar físic dels residents, mitjançant la valoració de la persona en el moment de l'ingrés , identificant els problemes, establint objectius i definint/realitzant el tractament de fisioteràpia més adient.

En alguns casos es treballa el manteniment, s’estimula per la millora o per la rehabilitació. Es combinen les activitats grupals com les individualitzades.

Psicologia

El psicòleg s'encarrega d'acompanyar en el procés d'adaptació al centre, tant amb l'usuari com en els seus familiars i practica valoracions cognitives, afectives i conductuals als usuaris.

També s'ocupa de mantenir i potenciar les seves capacitats cognitives a partir de tallers d'estimulació i ofereix recolzament emocional i atenció psicològica davant les diverses adversitats de la vida.

Treballadora social

La treballadora social estableix el primer contacte amb la persona i amb la família. Vetlla per la intimitat, qualitat i benestar dels residents de forma coordinada amb l'equip multidisciplinar. Promou la participació i les connexions socials amb la comunitat.

Animació sociocultural

La motivació i trencar amb la rutina dels nostres residents és el nostre repte del dia a dia. Fem diverses activitats lúdiques adaptades a les seves característiques.

Terapeuta ocupacional

Millorar i rehabilitar les capacitats dels residents en les activitats de la vida diària és una prioritat per mantenir la seva autonomia. L’objectiu es mantenir la màxima autonomia possible de cada una de les persones.

Perruqueria i Podologia

Un podòleg i perruquera visiten quinzenalment el centre per atendre les necessitats dels nostres residents. Aquest és un servei opcional que és factura apart.

Acompanyaments

En el centre es poden realitzar acompanyaments als residents. Sigui per anar a passejar, de compres com visites al metge. Aquest és un servei opcional que és factura apart.