Estades Temporals

Els objectius de les estades temporals és millorar la qualitat de vida tant dels ancians com la dels cuidadors. A partir d'aquesta experiència les persones grans els permet relacionar-se amb altres persones, sortir del seu hàbitat del confort, participar en tallers que fan sentir-se actiu. Fer coses noves i relacionar-nos amb els demès ens fa sentir a tots més vius.

Les estades temporals també permeten donar resposta a determinades situacions familiars imprevistes (sortides, operació del cuidador, període de rehabilitació o de descans o vacances)

Els usuaris en estada temporal gaudeixen igualment de tots els erveis del centre: allotjament, àpats, higiene personal, servei de bugaderia i atenció a la persona en les activitats de la vida diària. (Consultar en l'apartat de residència)

Els diferents professionals (psicòleg, terapeuta ocupacional, fisioterapeuta, metge, equip sanitari i assistent social) ajuden a la persona en la seva globalitat.

Es treballen els hàbits d'autonomia i el manteniment de les funcions físiques i cognitives, tot participant en els diferents tallers i activitats amb les possibilitats de cada persona. Participar en les activitats fa augmentar l'autoestima, reforçar la identitat, sortir de l'aïllament d'un mateix, preveure la desorientació espai-temporal i evitar el sedentarisme.