Activitats del 2014

Revetlla de Sant Joan

23 de juny 2014

A través del grup de conversa es parla de les celebracions i tradicions de casa nostra i en els tallers de manualitats fem decoració del centre per la revetlla unes setmanes abans. La tarda de la revetlla, posem música i fem un berenar. No hi falta mai la coca de Sant Joan!!

Novè Aniversari de la residència

20 de juny 2014

Cada any celebrem l’aniversari de la inauguració del centre, l’objectiu principal és passar una bona diada tots junts. En la festa d’aquest any vam gaudir de música en directe, ball, un bon berenar i un boníssim pastís de quatre pisos !!

Vam completar la jornada amb un acte d’homenatge a la nostra resident Carme que ens acompanya des del primer dia. Se li va fer entrega de un ram, un àlbum de records i una entrevista amb Olot Televisió.

Grabem un anunci de Televisió

17 de juny 2014

Olot televisió ens ha vingut a gravar en el nostre dia a dia a la residència…. Mostrant les nostres instal•lacions i les activitats que realitzem. Els residents han pogut conèixer com és un realitza una gravació d’un anunci des de la porta de darrera i posteriorment visionar-lo una vegada editat i emès a la TV.

Programa Ens apropem a les residències

09 de juny 2014

La residència ha compartit un bona estona amb els alumnes de 1er d’ESO, aquest any s’ha jugat al Bingo amb tots dos col•lectius intercanviant experiències, aprenentatges i ajudes i desprès hem berenat amb ells.

Trobada de residències

03 de juny 2014

És un dia en el que ens trobem totes les residències i passem el dia junts. Primerament es celebra una missa i desprès dinem a dalt, posteriorment es fa un ball i una entrega de premis al resident que ha assistit a la trobada i que es el de més edat.

Tutti - frutti amb els alumnes del IEA Montsacopa

09 de juny 2014

Els alumnes del IES montsacopa han proposat una activitat de reconeixement sensorial de fruites que la van anomenar TuttiFrutti, ha sigut molt gratificant i enriquidor per les dues parts.

Cantada Escola PIA

12 de Maig 2014

Cada any assistim a la cantada de l’escola PIA, és un moment de trobades entre residències i es passa una bona estona gaudint de diferents cançons.

Festa de Sant Jordi

23 de Abril 2014

Les setmanes prèvies a Sant Jordi aprofitem per realitzar activitats relacionades amb la llegenda i les tradicions de la diada. Aquest any al matí vam passejar pel firal i a la tarda vam fer un berenar en el jardí de la residència

Setmana Santa - Bunyols i panellets

Setmana Santa - Abril 2014

Durant la Setmana Santa aprofitem per posar-nos amb les mans a la massa i fem postres típics com són els bunyols i panellets.

Preparant la Primavera

Març - Abril 2014

Durant els mesos de la primavera preparem material per decorar la residència amb material reciclat i fem animals típics de l’estació.

Carnestoltes “Carnaval”

19 de febrer 2014

Acabades les festes de nadal ja es comencen a treballar la decoració i disfresses de carnestoltes. Aquest any la residència és va convertir en un parxís humà!!!

Nadal i pessebre

Desembre 2013

Cada nadal participem en el concurs de pessebres i ho preparem amb molt il•lusió i ganes començant varis mesos abans .A principis de desembre ve un jurat i valora els treballs. Aprofitem alhora per preparar la decoració de Nadal amb idees renovades any a any.