Activitats del 2019

Març 2019

Carnestoltes

La residencia la Tardor d’Olot divendres va celebrar el Carnestoltes, aquest any va ser molt especial aprofitant les noves instal·lacions. El centre va obrir portes per convidar els ciutadans a participar del berenar, música en directe, disfresses i ball amb família i amics.

Març 2019

Com preparem el Carnestoltes - Connecticat

Març 2019

Ens apropem a les Residències

Els alumnes d'ESO han passat tot un matí amb els residents de la tardor. S'ha fet un intercanvi generacional de vivències, hem jugat a jocs de taula i hem acabat amb un pica-pica. Per les dues parts ha sigut molt enriquidor.

Febrer 2019

Preparant Carnestoltes

04 Gener 2019

Visita dels patges reials

Amb motiu del Nadal, són molts els centres que han intensificat les activitats lúdiques. Divendres la residència La Tardor va oferir als seus usuaris alguns passatges de la representació dels Patstorets d’Olot, interpretats per el grup Balmes que no t’hi fixis. Aquests dies, són moltes altres les activitats que ofereixen per al gaudi dels seus residents mentre durin les dates de Nadal.

Activitats 2018

21 Desembre 2018

Cantada de Nadales - Coral del casal de gent gran

La coral del casal de gent gran d'Olot ens ha acompanayat aquesta tarda amb un gran recull de nadales ben conegudes per tothom. En acabar hem fet un bon berenar amb tots els assistents i s'han endut un obsequi del centre.

15 Desembre 2018

Representació dels pastorets

El grup Balmes que no t'hi fixis han vingut a representar la obra dels pastorets dins l'Espai TARDOR Ha agradat tant a grans com a petits, al final hem acabat amb un bon berenar

15 Novembre 2018

Retrobar l'alegria que tots tenim -Trobada de Voluntaris

Novembre 2018

Trobada de Voluntaris de la Garrotxa a la residència La Tardor

Aquest proper dijous 15 de novembre es realitza la trobada formativa de voluntaris de les residències de la comarca. Ens fa especial il•lusió que els voluntaris puguin gaudir del nou Espai Tardor. Es preveu un total de 70 voluntaris que participaran de l'activitat.

12 Novembre 2018

Nou Espai Tardor - Programa La Finestra

Novembre 2018

Gravació del programa la Finestra de Olot Televisió

Hem estat gravant el programa la Finestra per explicar el nou projecte que emprenem en la part baixa de l'edifici, l'Espai Tardor.

Activitats setmanals: tallers, reunions, teatre, audivisuals, música, ball, lectura i tertúlia...

Recupera el que has deixat fora. Convida als teus amics i familiars a venir a passar l'estona a l'Espai Tardor.

Aporta idees per a fer activitats en grup i mirarem de fer-les realitat.

Fes el que no podies fer o creies que no faries més.

Octubre 2018

Música per la fira de Sant Lluc

La residència ha començat un projecte innovador: han reformat la planta baixa i hi volen a dur a terme múltiples activitats per obrir la residència a tots els públics. Per començar, els residents i gent de fora de l’equipament van poder veure l’actuació musical del grup de playback de Gent gran de Torelló

Setembre-Octubre 2018

Decoració dels nous espais comuns del centre

Aquests últims mesos els usuaris han participat activament en el nou espai a través de la restauració de mobles i proposant la decoració a través de la reminiscència d’objectes quotidians de la seva època.

Setembre 2018

Festa del Barri de Sant Ferriol

Cada any decorem el centre quan són les festes de Sant Ferriol i baixem a gaudir del ball de la faràndula del barri. Molt contents de veure que cada any hi ha més nens i joves que continuen la tradició de fer ballar la farandula.

Setembre 2018

Festes del Tura

Cada any preparem les festes del Tura, aquest any preparan la decoració del centre i alhora la decoració de l'espai caricatura de la plaça del Mig dedicat a la gent gran i als nens.

Juliol 2018

Grup Playback Casal Gent Gran Torelló

Gran actuació musical on es van interpretar un gran repertori de cançons molt conegudes amb molt bona posada en escena. Ens van fer passar una tarda molt agradable, emocionant i divertida.

Juliol 2018

Voluntaris Joves d'Estiu

Cada estiu ens acompanyen els joves voluntaris a través d'un programa de la creu roja. Durant aquests mesos ens fan les tardes més agradables i amenes. És una experiència enriquidora per les dues parts

Juny 2018

Revetlla de Sant Joan

Com cada any hem celebrat la revetlla de sant joan amb molta música i coca, ha sigut una activitat terapeuta per trencar amb la rutina i evocar a temps passats.

Juny 2018

Visita d'alumnes d'ESO

Aquest juny ens van visitar 27 alumnes d'ESO de l'Escola Pia, durant la tarda van estar interactuant amb els usuaris, tocant el piano, aprenent a cosir i escoltant les seves vivencies. Els nois van poder veure les instalacions i coneixer el funcionament del centre residencial

Maig 2018

Tarda de teatre amb Els de sempre

Aquest maig a residència La Tardor es va realitzar una nova activitat cultural programades per aquest any. Durant la tarda es va gaudir d'una obra de teatre molt divertida amb algunes cançons de playback , que va fer riure a residents i familiars

Abril 2018

El Mag Nani omple de magia a la residència

Seguint el cicle d'activitats culturals programades aquest any, a la Residència La Tardor hem gaudit d'una actuació de màgia per a celebrar el Sant Jordi per a sorprendre residents i familiars. Amb la seva combinació d’humor i bons trucs de màgia, el Mag Nani ens ha fet passar una tarda molt entretinguda

Març 2018

Tarda musical amb actuació del Grup de Playback "Balmes que no t'hi fixis"

La residència ha programat un cicle d’activitats culturals amb la intenció d’apropar més els familiars dels usuaris al centre, per afavorir l’estimulació dels mateixos residents. El grup de Playback ‘Balmes que no t’hi fixis’ van compartir música i diversió amb els assistents de l’acte d’aquest dimecres

Març 2018

Trobada entre joves i gent gran

La residència ha acollit aquest matí el projecte ‘Ens apropem a les residències’, on els alumnes dels instituts garrotxins s’apropen a punts com la Tardor per conèixer com viuen els avis establint vincles que permetin millorar l’experiència vital dels dos col•lectius. Aquest és el resultat de la trobada.

Febrer 2018

Terapia amb gossos per estimulació de les persones

La teràpia per a gossos té una funció cada cop més important dins La Tardor, s'aprofita el vincle efectiu i emocional que tenim amb aquests animals de forma natural que permet aconseguir objectius terapèutics marcats amb els professionals del centre, a nivell motriu, físic, cognitiu, social o emocional.

Febrer 2018

Festa Carnestoltes i Premi al millor disseny

Com cada principi d'any, ens preparem per la festa de carnestoltes , hem ambientat el centre i ens hem disfressat d'època. Ens han otorgat el premi al millor disseny de Carnestoltes de residència de gent gran que s'entrega al casal Marià.

Gener 2018

Premi al concurs L'Art en el muntatge del pessebre 2017

Dins de la categoria d'entitats, gremis i associacions , el centre va obtenir el 1r Premi en la modalitat d'artístic. Una desena de persones de la residència vam anar a l'Auditori del Casal Marià a l'acte d'entrega de premis. Per altra part la nostra animadora sociocultural va explicar com s'havia dut a terme el projecte del pessebre d'enguany.


Activitats del 2017

Desembre

Festa Nadalenca

Els dies de Nadal són molt entranyables, portem dies assajant les nadales, decorant el centre i participant en el concurs de pessebres. El rei ros i dos patges van venir al centre per portar regals a tots residents i personal.

Desembre

Concurs de pessebres

Cada any treballem per fer un pessebre original i alhora amb la decoració nadalenca.

Octubre

Postal Acra - Gent Gran Gent Artista

Com cada any hem participat al concurs de l'associació ACRA - Gent Gran Gent Artista. Aquesta postal és fa amb molta il·lusió i tot el cor.

31 Octubre - Tots Sants

Castanyada

Aquests dies hem ambientat la residència amb trets caracteristics de la tardor i l'últim dia d'Octubre, com és tradició hem gaudit d'una tarda d'una bona castanyada.

Octubre 2017

Actuació grup playback "Surti com Surti"

Han actuat el grup santjoanenc Surti com surti, amb un ampli repertori de cançons de tota la vida i un acurat vestuari. Tots vam cantar i ballar amb les seves cançons i vam acabar amb un bon berenar !!

Setembre 2017

Festes del Barri de Sant Ferriol

Per les festes de Sant Ferriol baixem a la plaça al costat del centre per veure ballar la faràndula del barri , l'àliga i el bou.

Setembre 2017

Festa del Tura

Durant l'estiu es prepara la decoració de les festes del tura. Per una part es decora el centre i a més també es prepara la decoració del escenari Carica-Tura on hi participen les residències de la ciutat.

Juliol 2017

Festa d'aniversari de Noces entre 50 i 70 anys

A principis de juliol es va celebrar l’aniversari de noces de cinc parelles que porten més de 50 anys casats, i una concretament 70 anys.

De cada parella es va explicar en directe la seva historia de vida en comú i es va passar un video amb un recull de fotos seves , moment molt emotiu, tant per residents com per familiars.

A cada matrimoni se li va fer un pastís de noces amb el seu nom i anys de casat , uns nuvis personalitzats i un regal de noces. La festa va continuar amb música de tota la vida i un berenar.

Juny 2017

13a. Trobada Residències i centre de dia de la Garrotxa

Més de 300 persones es van aplegar el passat dimarts 6 de juny, al restaurant Can Xel, per celebrar la 13a. trobada de residències i centres de dia de la Garrotxa. En aquesta festa hi van prendre part residents, professionals, familiars i voluntaris d’aquests centres.

La diada es va iniciar amb la celebració de la missa. Tot seguit va tenir lloc el dinar i més tard es va homenatjar el senyor i la senyora més grans del conjunt dels participants, de 97 i 99 anys respectivament.

Abril 2017

Sant Jordi

Durant l'Abril hem treballat la festa de Sant Jordi, hem fet vàries manualitats amb les roses i hem fet taller de conversa amb la historia de Sant Jordi com a fil conductor

Abril 2017

Celebració del 12è Aniversari

Vam celebrar el 12è aniversari del centre amb l'actuació musical de PlayBack del grup "Balmes que no t'hi fixis".

Mentrestant vam poder berenar i menjar el pastís d'aniversari.

Març 2017

Teatre "La vidua d'un vidu"

El grup d'espectacles "Balmes que no t'hi fixis" ha representat el seu espectacle de teatre de "La vidua d'un vidua". Ha sigut una tarda molt amena.

Març 2017

Premi Carnestoltes 2017

En Quico Delforn ha vingut a fer-nos entrega del 1r. Classificat Ambientació Premi C.I.T. del concurs de Carnestoltes 2017.

Març 2017

Programa ens apropem a les residències

Aquest mes de març hem tingut el privilegi de poder compartir la jornada amb alumnes de diferents centre de la ciutat. De primera mà els alumnes han pogut conèixer les instalacions, parlar de les vivències amb els residents i aprofitar per poder jugar jocs de taula i fer un petit mos.

Febrer 2017

Carnestoltes 2017

Durant tot el mes s'ha treballat la celebració del Carnestoltes fent la decoració del centre i també dels propis residents. Com cada any s'ha participat en el concurs de comerç d'Olot.

Gener 2017

Visita Directora Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Família

La directora de Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, Marta Casacuberta, ha visitat la residència La Tardor d’Olot. La Tardor porta en funcionament des del 2005 i actualment acull 35 persones. L’objectiu de la trobada era mostrar el funcionament de la residència i l’atenció personalitzada i les activitats lúdiques i d’estimulació cognitiva que s’ofereixen a la directora d’Afers Socials i Família, així com parlar de les necessitats del centre.

Activitats 2016

Desembre 2016

Festa de Nadal

Abans de Nadal, els rei ros i dos patges ens fan una visita molt especial per repartir els regals. Per celebrar-ho fem una festa amb cantada de nadales i una bona xocolatada Tenim la sort de compartir la tarda amb gent jove voluntària

Desembre 2016

Decoració Nadal i Pessebre 2016

Durant tot el mes s'han estan preparant les imatges del pessebre que omplen els nostres finestrals i també es va preparar tota la decoració nadalenca del centre

Novembre 2016

Castanyada

Aquests dies de castanayada hem menjat panellets, castanyes i hem aprofitat per jugar a Bingo!

Octubre 2016

Entrega de premis de Festes del Tura

A finals d'octubre es fa l'entrega de premis de la decoració de les festes del tura. Durant l'event es menja una mica i es fan actuacions musicals

Octubre 2016

Postal Nadal - Concurs Acra

Un nou any hem participat en el concurs de Postal de Nadal d'Acra.

La Postal la van fer els residents amb moltes ganes de fer alguna cosa diferent

Octubre 2016

Terapia Assistida amb animals

La Teràpia Assistida amb Animals (TAA) consisteix en la realització d’intervencions terapèutiques amb la participació d’animals, amb la finalitat de promoure millores en el funcionament físic, social, emocional o cognitiu dels participants.

Setembre 2016

Festes de Sant Ferriol

Després de les Festes del Tura, ens preparem per les festes del nostre barri, el de Sant Ferriol. Aquest any han ballat a la plaça annexa al centre residencial. Han ballat el bou, l'àguila nova i la vella, els cabeçuts i una petita àguila. Tot molt bonic

Festes del Tura 2016

Celebració de les Festes del Tura

El dissabte al pati de la residència va venir la colla gegantera de Sant Miquel i ens van fer passar una bona estona amb el ball del Gat i els Gegants de Sant Miquel, acompanyats per la xaranga L’Esclafit.

El dimecres a la residència hem fet una cercavila amb personatges de la faràndula Olotina, escoltant la música dels gegants i explicant les històries dels diferents personatges. A més com és habitual el dia de la verge del Tura hem continuat la celebració amb un dinar de festa major.

Estiu 2016

Preparant les Festes del Tura

Durant l'estiu hem estat preparant la decoració del centre per l'ambientació de festes del Tura d'enguany. No podien faltar els gegants, la faràndula de la ciutat i Sant Esteve

Juny 2016

Trobada Residències - Can Xel

Ja és quasi una tradició la trobada anual de residències de la zona a Can Xel. Passem tot el dia entre el dinar al restaurant i ballant al so del grup musical

Juny 2016

Tarda amb alumnes Escola Pia

Cap a final de curs els alumnes de l'Escola Pia venen a passar una tarda a la residència i es fan diferents activitats entre els dos col·lectius. Aquest any vam jugar al bingo alhora que berenavem tots junts

Juny 2016

Activitats al jardí de la residència

Sempre que el temps acompanya realitzem diferents activitats al jardí: cuidem l'hort, bitlles, activitats de fisioterapia i celebracions varies

Maig 2016

Escola municipal de música d'Olot a ofert un concert al centre

L’Escola Municipal de Música va oferir un concert que solen fer pel mes de maig en una residència de gent gran de la ciutat. L’activitat serveix d’experiència i motivació per als alumnes de l'escola, a l’hora que acosta la música en directe als residents.

Celebració Sant Jordi

Abril 2016

En els tallers de manualitats del centre s'ha treballat la temàtica de Sant Jordi, centrats a decorar el centre amb unes immenses roses i la bandera catalana.

El dissabte 23 vam celebrar la diada amb un vermut tots junts i una bona conversa

Descobrint els sentits amb els alumnes del IES Montsacopa

Abril 2016

Els alumnes del IES Montsacopa han proposat un any més diferents tallers per estimular tots els nostres sentits: tacte, gust, vista , olfacte,... Han sigut unes activitats molt interessants i estimulants

Voluntariat IES Bosc de la Coma

Febrer 2016

Un altre any participem en aquest voluntariat amb alumnes de ESO del Bosc de la Coma.

Vam aprofitar el bon dia que feia per sortir a passejar per Olot amb una bona conversa i després vam jugar al bingo tots plegats

Premi Millor Ambientació Carnestoltes

Febrer 2016

A l’edició d’enguany del concurs del Carnaval de Comerç d’’Olot 2016 van entregar a la Residència La Tardor el primer premi a la millor ambientació de Carnestoltes.

Els residents estan molt contents i satisfets amb el guardó ja que és el reconeixement de moltes setmanes d’il·lusió i treball en equip.

Carnestoltes

Febrer 2016

Aquest any a la residència hem celebrat el carnestoltes amb l'ambientació de hawai. Tots els familiars i amics eren benvinguts per passar una tarda de musica i amb un bon berenar

Entrega Premis Pessebre 2015

Gener 2016

El centre residencial ha sigut guardonada amb el 1r Premi dels Pessebres 2015 Residents, personal i voluntaris hem assistit a la entrega de premis

Activitats 2015

Visita Rei Ros i els seus patges

Desembre 2015

Ens ha visitat el rei ros i els seus patges al centre residencial. Ha repartit regals tant a usuaris com el personal del centre. Hem aprofitat per fer un bon berenar i gaudir de música

Pessebre de Nadal

Desembre 2015

Durant el desembre es prepara el pessebre de nadal i la decoració del centre quan arriben les festes. Participem en el concurs dels pessebristes de la garrotxa en la categoria Entitats, gremis i associacions. Aprofitem per ambientar-nos durant aquest periode cantant les nadales més tradicionals.

Celebració Festa 10è aniversari

Novembre 2015

A mig novembre al centre residencial és va celebrar el 10è Aniversari. Durant tota la tarda vam gaudir de musica, berenar i un pastís d’aniversari. Ens van acompanyar a la festa els familiars i amics dels residents, els treballadors i familiars del centre i també vàries treballadores socials , responsables d’altres centres residencials i la presència de l'alcalde de la ciutat.

Festes del barri de Sant Ferriol

Setembre 2015

Després de les FDT , es celebren les festes del nostres barri on la farandula ve a ballar a la placeta al costat del centre

Festes del Tura

Setembre 2015

Durant l'estiu hem estat preparant la decoració de les festes del Tura i hem participat en el concurs de decoració. Hem completat les festes amb una celebració el dia de festa major

Programa de pràctiques

Maig - Juny 2015

La residència ha compartit amb persones de pràctiques del cicle formatiu d'Atenció a les persones en situació de dependència. Durant la seva formación han participata en les activitats de la vida diaria i també han pogut veure els diferents profesionals del equip multidisplinar

Programa Ens apropem a les residències

19 de Maig 2015

La residència ha compartit un bona estona amb els alumnes de 1er d’ESO, els alumnes han anat formulant preguntas als residents i aquests els hi han explicat el seu dia a dia. S'ha completat la tarda berenant i jugant al bingo

Diada de Sant Jordi

23 de Abril 2015

Sempre que el temps acompanya per Sant Jordi, aprofitem per fer una passejada pel firal acompanyats de joves voluntaris.
Durant el dia hem explicat el conte de Sant Jordi i hem rebut moltes Roses i llibres!!

Cantada Escola PIA

26 de Març 2015

Aquest any a la cantada de l’escola PIA ens han interpretat gospel, tant residents com voluntaris han gaudit d'un bon espectacle i també per trobar gent d'altres residències de la ciutat.

Trobada amb Alumens Voluntaris de ESO

27 Febrer 2015

Hem passat una diada molt entrentinguda amb els voluntaris de ESO dels Bosc de Coma que ens han visitat. La primera part del matí hem estat jugant i després hem sortit a passejar per la nova plaça mercat d'Olot!!

Carnestoltes

20 Febrer 2015

Durant setmanes s'ha estat preparant el carnaval!! Aquest any ens hem transformat amb pirates i hem fet el nostre propi vaixell.

Activitats 2014

Cantada de Nadales

30 Desembre 2014

Una coral ens ha vingut a fer un recital de les nadales més tradicionals acompanyats amb la seva pianola.

Tarda de Quina amb voluntaris

23 Desembre 2014

Els alumnes del cicle formatiu de Atenció a les persones en situació de dependència ens han acompanyat a la tarda. Hem jugat a la Quina i hem berenat amb xocolata i melindros.

Dinar de nadal

22 Desembre 2014

Hem celebrat conjuntament amb els residents i el personal de la residència el dinar de Nadal. El menú ha sigut pica-pica, escudella , canelons , turrons i coca. Amb el dinar només començava la festa ja que després hem fet cagar el tió i hem tingut l'actuació del Mag Aarón Santamaria.

Tió de Nadal

22 Desembre 2014

Hem fet cagar el tió i ens ha portat diferents detalls personalitzats per cada un dels residents i personal.

Actuació Mag Aarón Santamaria

22 Desembre 2014

Després del dinar de nadal hem pogut gaudir de l'actuació del mag santamaria. Més d'una hora fent volar la imaginació amb la seva magia d'aprop.

Preparant el nadal

Novembre - Desembre 2014

Durant aquests mesos estem enfeinats amb l'elaboracio del pessebre i la decoració de nadal. A més a més a través del taller de musicoterapia cantem les nadales més populars.

Celebració Tot Sants

31 octubre 2014

Com cada any hem elaborat panellets de pinyons i ametlles amb els residents. A la tarda els mengem per berenar juntament amb vi dolç i fem la festa de la castanyada.

Recollida de premis de les festes del tura

30 de octubre 2014

Vam assistir a la Sala Torin per recollir el premi obtingut del millor engalament de geriàtrics de les festes del tura.

Participació Postal Acra

29 de octubre 2014

El punt de partida han sigut les figures de pedra de nadal que han realitzat els residents. A partir d'aquí s'ha preparat una postal per participar en el concurs que organitza ACRA.

Campionat de Domino Interresidencial

01 de octubre 2014

Un altre any hem participat en el campionat de domino entre residències d'Olot. Hem passat una bona tarda juntament amb els companys i els voluntaris que ens acompanyen. Al finalitzar ho hem completat amb un berenar.

Festes de Sant Ferriol

18 de setembre 2014

Els dies de la festa del barri la faràndula ens visita a la entrada de la residència i podem gaudir tots els residents, familiars i veïns de la música i els balls. La residència està ambientada en els seus personatges.

Festes del Tura

08 de setembre 2014

Durant l'estiu hem estat treballant la faràndula d'Olot, mai hi poden faltar els gegants i les històries de qui van inspirar els diferents personatges.

Revetlla de Sant Joan

23 de juny 2014

A través del grup de conversa es parla de les celebracions i tradicions de casa nostra i en els tallers de manualitats fem decoració del centre per la revetlla unes setmanes abans. La tarda de la revetlla, posem música i fem un berenar. No hi falta mai la coca de Sant Joan!!

Novè Aniversari de la residència

20 de juny 2014

Cada any celebrem l’aniversari de la inauguració del centre, l’objectiu principal és passar una bona diada tots junts. En la festa d’aquest any vam gaudir de música en directe, ball, un bon berenar i un boníssim pastís de quatre pisos !!

Vam completar la jornada amb un acte d’homenatge a la nostra resident Carme que ens acompanya des del primer dia. Se li va fer entrega de un ram, un àlbum de records i una entrevista amb Olot Televisió.

Gravem un anunci de Televisió

17 de juny 2014

Olot televisió ens ha vingut a gravar en el nostre dia a dia a la residència…. Mostrant les nostres instal•lacions i les activitats que realitzem. Els residents han pogut conèixer com és un realitza una gravació d’un anunci des de la porta de darrera i posteriorment visionar-lo una vegada editat i emès a la TV.

Programa Ens apropem a les residències

09 de juny 2014

La residència ha compartit un bona estona amb els alumnes de 1er d’ESO, aquest any s’ha jugat al Bingo amb tots dos col•lectius intercanviant experiències, aprenentatges i ajudes i desprès hem berenat amb ells.

Trobada de residències

03 de juny 2014

És un dia en el que ens trobem totes les residències i passem el dia junts. Primerament es celebra una missa i desprès dinem a dalt, posteriorment es fa un ball i una entrega de premis al resident que ha assistit a la trobada i que es el de més edat.

Tutti-frutti amb els alumnes del IES Montsacopa

09 de juny 2014

Els alumnes del IES Montsacopa han proposat una activitat de reconeixement sensorial de fruites que la van anomenar Tutti-Frutti, ha sigut molt gratificant i enriquidor per les dues parts.

Cantada Escola PIA

12 de Maig 2014

Cada any assistim a la cantada de l’escola PIA, és un moment de trobades entre residències i es passa una bona estona gaudint de diferents cançons.

Festa de Sant Jordi

23 de Abril 2014

Les setmanes prèvies a Sant Jordi aprofitem per realitzar activitats relacionades amb la llegenda i les tradicions de la diada. Aquest any al matí vam passejar pel firal i a la tarda vam fer un berenar en el jardí de la residència

Setmana Santa - Bunyols i panellets

Setmana Santa - Abril 2014

Durant la Setmana Santa aprofitem per posar-nos amb les mans a la massa i fem postres típics com són els bunyols i panellets.

Preparant la Primavera

Març - Abril 2014

Durant els mesos de la primavera preparem material per decorar la residència amb material reciclat i fem animals típics de l’estació.

Carnestoltes “Carnaval”

19 de febrer 2014

Acabades les festes de nadal ja es comencen a treballar la decoració i disfresses de carnestoltes. Aquest any la residència és va convertir en un parxís humà!!!

Nadal i pessebre

Desembre 2013

Cada nadal participem en el concurs de pessebres i ho preparem amb molt il•lusió i ganes començant varis mesos abans .A principis de desembre ve un jurat i valora els treballs. Aprofitem alhora per preparar la decoració de Nadal amb idees renovades any a any.